zaterdag 11 september 2010

SchipholHet is gelukt, we zijn weer in Nederland.

Na het bezoek aan de tempel in Chennai zijn we door onze chauffeurs nog naar een echt shopping centre gebracht, althans dat was de bedoeling. Je raadt het al, we kwamen wederom bij een handicraftshop uit, en wel een uit de categorie, "de chauffeurs krijgen hier provisie". Dat laatste was erg duidelijk want toe we weg gingen waren twee chauffeurs even verdwenen en kwamen kort daarna uit de winkel met hun provisie terug. Ach het begint al bijna te wennen dat het zo werkt.

Vervolgens door naar het vliegveld en met een vlucht die goed op tijd liep door naar Mumbai. In Mumbai hebben we nog even gegeten in het Italiaanse restaurant van het Hyatt hotel waar Ludovic achterbleef (hij had een andere vlucht) en wij door gingen naar Mumbai International Airport.

De vlucht naar Nederland verliep vlekkeloos op een klein dingetje na, de bagage van Jan-Edwin staat nog steeds in Mumbai (komt hopelijk morgen naar Nederland).

Samengevat, leuke en bijzonder nuttige trip waarbij we veel mensen ontmoet hebben en nu beter inzicht hebben in de mogelijkheden van India.

Nog een paar nuttige links:
De favoriete ringtoon van de week.

De Birla Mandir die we in Hyderabad hebben bezocht.

Het Hussain Sagar in Hyderabad waar een Boeddha beeld in staat.

Het tempelcomplex in Mamallapuram dat we hebben bezocht ten zuiden van Chennai.

De nieuwe leaseauto van Maurice, mogelijk ook voor anderen interessant.

Als je vraagt om een moderne shoppingmall die geen handicraftwinkel is, dan wordt je hier naar toe gebracht.

De taxi waar we steeds inzaten, een specifiek India model van Toyota.

De Indiase autoweek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten