woensdag 8 september 2010

Hyderabad campusGisteren was een goed dag in Hyderabad. Eerst een presentatie van izone (geweldig verzekeringsconcept), daarna een prima lunch (ze kunnen goed koken hier) en daarna een rondleiding op de campus door onze eigen mensen in India.

Vooral dat laatste was interessant. We hebben vanuit Nederland hier 150 man aan het werk in de financiĆ«le sector en de twee IndiĆ«rs die hiervoor de aansturing doen hebben ons rondgeleid. We zijn begonnen in de bewakingsruimte (250 camera’s) ergens onderin een pand. Daarna langs de kantine, fitness ruimte en de kinderopvang. Ze proberen hier zoveel mogelijk te faciliteren waardoor medewerkers hier graag willen en blijven werken.

Daarna door naar de panden waar onze medewerkers werken. Een deel werkt in een pand dat nog in aanbouw is, maar waar wel vast de eerste twee verdiepingen in gebruik zijn, iets wat bij ons onbespreekbaar is, maar hier normaal is. Dit gedeelte was er leuk want we hebben niet alleen de mensen aan het werk gezien, maar een aantal kenden we al van de mail. Vorige week is een van de klanten waar voor ze in India werken bij onze managementmeeting geweest en hij is erg te spreken over het India team. Die complimenten hebben we overgebracht naar het team in India.

Het is goed om lokaal je eigen mensen aan het werk te zien, en als je nog complimenten over kan brengen dan is dat helemaal effectief.

De dag is weer afgesloten met een diner met het lokale management. Een leuk en nuttig einde omdat we nog even informeel kunnen bijpraten. Deze was trouwens bijzonder want we hebben het diner afgesloten met een taart voor Hubrecht want hij is de 8e september jarig.

Op de foto een stukje van de campus met op de voorgrond de tuinman/vrouw die onkruid aan het verwijderen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten