woensdag 14 juli 2010

Gezien op TV

Gezien op tv in de VS, extreme pigouts, oftewel alles wat (te) groot is om te eten. Het programma zoekt de extreme restaurants op, hieronder een paar voorbeelden. Hoe zouden Amerikanen eigenlijk zo dik worden?


Eagle's Deli, Boston
Daar kan je de Reilly burger bestellen. Deze is vernoemd naar ene Reilly die in staat was om hem op te eten. Hij bestaat uit 1,5 kg gehakt, 300 gr kaas, 1 broodje en 2 kg patat. Als je dat op eet, dan mag je met je foto in de wall of giants. Eet je meer, dan krijg je ook een burger naar je vernoemd. De huidige staat op 1,75 kg vlees. Wie neemt de uitdaging aan???


Danny's burger,
Maakt een hamburger met 2 kg vlees. De challenge is hem in een uur opeten. 25.000 mensen zijn de challenge aangegaan in 16 jaar tijd, 500 is het gelukt.
Hij heeft ook een 3 kg variant (750 deelnemers, slechts 2 is het gelukt).



The Chip Shop, Brooklyn NYC,
Engelsman die alles frituurt (gepanneerd): eieren, toetjes, pizza, taartjes, snickers (zeer populair), donuts etc. Sterker nog je mag zelf eten meenemen die ze voor je frituren, maakt niet uit wat je
meeneemt.


Big Mamma's & Pappa's, Hollywood
Levert de grootste pizza ter wereld aan huis (officieel Guiness record). 1,25 meter x 1,25 meter, wel graag 24 uur van tevoren bestellen.


Het programma gaat eigenlijk over te veel eten en over eetwedstrijden. 't Is cultuur denk ik.


Zal ik de Librije aanmelden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten