maandag 19 april 2010

19 april, laatste vakantiedag op Sicilie?

Tja, is het de laatste dag op Sicilie, of toch niet? Voor het antwoord, lees de blogpost van morgen, dan weten wij het ook.

Het programma tot nu, morgenochtend gaan we naar het vliegveld om de auto in te leveren omdat we die niet meer kunnen verlengen. Daarna checken we in voor onze vlucht van 12:00 naar Amsterdam, via Rome. Als alles goed gaat dan is dit het plan, zoniet dan plan B, C, D,.... Morgen weten we meer.

Terug naar de dag van vandaag. Vanmorgen zijn we nog even in Novara di Sicilia geweest, een grappig dorp met o.a. een vervallen tourist info. Volgens mij waren we de eerste toeristen van het jaar. Op de weg terug hebben gemerkt dat je naast schapen, geiten en koeien ook varkens op de weg aan kunt treffen (zie foto). What's next, kamelen?

De rest van de dag was genieten van de zon, Harry Potter en Bas Haring lezen en een stukje hardlopen (JE).

Verder nog een aanvulling. We willen niet onvermeld laten dat de beheerders zaterdag italiaans hebben gekookt, helemaal to . Bruchetti als antipasti, meloen/ham tussendoor, pasta norma als primo piatto, kalfsvlees als secondo piatto, en aarbeien met chocoladeijs als dolci.
Goed idee voor thuis!

1 opmerking:

  1. Groningen - Rome is 15 uur rijden. Als het donderdag nog niet is gelukt, dan hoor ik het wel. Er van genieten lijkt mij de meest gepaste reactie...

    BeantwoordenVerwijderen