zaterdag 17 april 2010

17 april, publiek verstoort ralleystage

Vandaag was de dag van gaan ze wel of gaan ze niet, nou ze gingen niet. Gisteren was schiphol nog gesloten tot 6:00, vanmorgen was dat 14:00 en rond de middag was het gesloten tot nader bericht. De vlucht van Catania naar Rome ging wel, maar we konden niet meer van Rome naar Amsterdam en omdat we geen zin hebben om op Rome met nog honderden andere toeristen te stranden hebben we er een aantal dagen Siciliƫ aangeplakt. Bij vulkaanreizen.nl zijn ze erg flexibel, dus dat was geen probleem, we hoeven zelfs niet te koken vanavond! De auto is verlengd en in de loop van de dag hebben we onze vlucht verplaatst naar dinsdag, de eerste beschikbare mogelijkheid. Nu nog hopen dat dat ding in IJsland stopt met sputteren.

De rest van de dag zijn we in Messina geweest (van de straat van...). Best een aardige stad maar morgen gaan we wel weer gewoon buiten spelen op een berg, daar zijn we toch beter in. We raken maar niet gewend aan de enorm lange middagpauze, pas om 5 uur gaat het weer een beetje leven op straat, dan beginnen wij (of eigenlijk JE) weer trek te krijgen.

Op de foto het (schaapachtige) publiek dat de ralleystage aan het einde van de dag verstoorde. Gelukkig heeft de Grande Punto Grande remmen, dus geen shoarma vanavond.

1 opmerking: